Industry

Vivienne va crea noile uniforme Virgin

alt

Celebra creatoare de modă britanică Vivienne Westwood va creiona viitoarele uniforme Virgin Atlantic, atât pentru piloți și însoțitorii de zbor, cât și pentru angajații de la sol.

Potrivit Virgin Atlantic, Vivienne va adopta un look futurist pentru viitoarele uniforme păstrând, în același timp, nealterată istoria bogată a Savile Row în croitorie. Sir Richard Branson a declarat: “Actuala uniformă Virgin Atlantic este în serviciu de peste 10 ani și am văzut chiar și alte linii aeriene care au început să o copieze. Când am ales designerul pentru noul proiect am vrut să lucrăm cu un grup de oameni care ne împărtășesc spiritul de aventură, care cred în provocarea status-ului quo și care vor să creeze ceva cu adevărat memorabil.”

Pe lângă piloți și însoțitorii de zbor și angajații de la sol – Clubhouse, respectiv Virgin Holidays – vor primi uniforme imaginate de Vivienne Westwood. Din iulie 2013 cei de la sol și însoțitorii de zbor vor începe testarea noilor uniforme și vor oferi feedback pentru “ajustări și introducerea acestora în 2014”. Virgin a afirmat că noile uniforme vor fi realizate din materiale reciclabile (sticle de plastic folosite, genți ale angajaților de la sol, bannere, etc).

http://www.youtube.com/watch?v=_7fSptXfPto

alt

Leave a Reply