Industry

Emirates: Maradona în cockpit, ATM 2013

By 02-05-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

Pe 1 mai legendarul jucător de fotbal Diego Maradona și-a testat cunoștințele de pilot într-un simulator de zbor Emirates, companie care va fi prezentă la ATM 2013 cu un stand impresionant.

Maradona a testat simulatorul de zbor în cadrul unui eveniment (Careers UAE 2013) organizat la World Trade Centre din Dubai. Maradona a fost supravegheat de căpitanul Ahmad Bin Huzaim (stânga) și căpitanul Nabil Al Boom (dreapta). Emirates este Partener Global al FIFA și sponsorul FIFA World Cup. Compania aeriană din Dubai a anunțat și noutățile cu care își așteaptă vizitatorii în cadrul manifestării Arabian Travel Market 2013 (ATM), cel mai important eveniment din Orientul Mijlociu din turism. Ajunsă la ediția cu numărul 20, manifestarea va avea loc între 6-9 mai.

Emirates va fi prezent la ATM 2013 cu un glob uriaș realizat pe 3 niveluri. Cu o suprafață de 529 mp globul dispune de 30 de ecrane cu diagonala de 60 inci (152 cm) înglobate în părțile componente. Ecranele vor rula permanent spot-ul special de 3 minute “Hello Tomorrow”, campania de brand lansată de Emirates în aprilie 2012. Globul Emirates include și 6 ecrane multi-touch cu diagonala de 40 inci (101 cm) ce înlocuiesc standurile tradiționale cu broșuri și invită vizitatorii expoziției să voteze destinațiile lor favorite Emirates pe harta interactivă a globului. Pe ecranele respective vor apărea și însoțitori de zbor Emirates care vor prezenta recomandările personale pentru fiecare destinație în parte. Display-urile vor fi conectate direct la paginile social media Emirates (Facebook, canalul oficial de YouTube și Google+).

Referindu-se la ATM 2013 și Emirates, Thierry Antinori, vicepreședintele executiv Passenger Sales Worldwide Emirates, a declarat: “Asemeni Arabian Travel Market, Emirates s-a dovedit un succes remarcabil în ultimii 20 de ani, reușind performanțe care au contribuit la dezvoltarea Dubai-ului ca un hub de aviație și turism. În 2012 Emirates a crescut fulminant: am lansat 15 noi destinații, am primit 33 de avioane noi – 11 Airbus-uri A380 și 22 de Boeing-uri 777 – și am inaugurat Concourse A pe aeroportul Dubai International, prima facilitate din lume dedicată exclusiv Airbus-urilor A380”.

alt

Leave a Reply