Features

VIDEO / Un serviciu Lost & Found original

Pe aeroportul Amsterdam Schiphol, KLM ofera un serviciu aparte Lost & Found. In gasirea obiectelor pierdute de pasageri, membrii echipei dedicate sunt ajutati de un simpatic patruped.

In fiecare saptamana, KLM primeste pe canalele social media peste 40.000 de intrebari. Una dintre cele mai frecvente este legata de obiectele personale pierdute. Plecand de la acest fapt, KLM a infiintat o echipa dedicata Lost & Found. Echipa foloseste toate informatiile disponibile – numarul locului din avion, numere de telefon si postari publice pe conturile social media – pentru a returna posesorilor obiectele uitate la bord sau in aeroport, obiecte gasite de angajatii KLM.

Adeseori, echipa KLM Lost & Found ii surprinde pe pasageri prin faptul ca le returneaza obiectele personale “inainte ca acestia sa le simta lipsa”. In ciuda greutatilor ce apar la identificarea posesorului, primele rezultate arata ca peste 80% dintre obiectele gasite sunt redate proprietarilor. Iar simpaticul patruped din clipul de mai jos are, fara indoiala, un rol decisiv.

Leave a Reply