Features

Austrian Airlines, 55 de ani in Romania

La inceputul lunii septembrie, Austrian Airlines a sarbatorit 55 de ani in Romania, primul zbor spre Bucuresti avand loc pe 2 septembrie 1959. Astazi, Austrian Airlines opereaza 5 zboruri zilnice intre Viena si Bucuresti, 6 zboruri saptamanale spre Iasi si un zbor zilnic catre Sibiu.

De la primul zbor spre Bucuresti si pana in prezent, cursele Austrian Airlines intre Romania si Austria s-au intensificat, fiind preferate atat de oamenii de afaceri, cat si de turisti. Acestia pot ajunge mai usor, prin Viena, la una dintre cele 130 de destinatii Austrian Airlines din 55 de tari. Pe langa conexiunile excelente, pasagerii Austrian Airlines beneficiaza si de produse consistente si de fiabilitate ridicata. In 2013, compania a operat un total de 135.088 de zboruri, 370 de zboruri zilnice cu 73 de aeronave. Regularitatea curselor s-a situat la 98.9%, in timp ce punctualitatea plecarilor a fost in jur de 88.5%. Astfel, Austrian Airlines se situeaza printre cele mai fiabile companii aeriene din lume.

Experiențe culinare pe zborurile Austrian Airlines

Austrian Airlines ofera pasagerilor care calatoresc in Economy posibilitatea de a alege si comanda unul din meniurile cu trei feluri de mancare, proaspat preparate si furnizate de Do&Co, pe langa masa inclusa in prețul calatoriei. Pentru 15 EUR, pasagerii pot comanda in avans delicii culinare cum ar fi un mic dejun cald, un snitzel vienez, specialitați japoneze si multe altele. Cu un click pewww.austrian.com e poate comanda meniul special dorit. Pentru cei care se decid mai greu, acestia au posibilitatea de a comanda meniul cu pana la 36 de ore inaintea decolarii. In plus, in baza codului de rezervare se poate comanda un meniu “a la carte” ca si cadou surpriza. De asemenea, gustari sau mese gratuite, precum si o gama larga de bauturi calde si reci se ofera atat la Business Class, cat si in Economy.

Cabine noi pe zborurile intercontinentale

Austrian Airlines a modernizat intreaga flota lung-curier si a montat cabine noi, moderne. Astfel, toți pasagerii de pe cursele intercontinentale beneficiaza de avantajele noilor cabine ce includ scaune cu un ridicat grad de confort in Economy, sistem integrat de divertisment, precum si scaune ergonomice la Business Class ce pot fi rabatate la orizontala, devenind paturi confortabile. Delicatesele culinare sunt furnizate de Do&Co, companie ce a primit numeroase premii.

Despre Austrian Airlines

Austrian Airlines este cel mai mare operator aerian din Austria şi ofera o retea globala de rute catre aproximativ 130 de destinatii. Reteaua de destinatii este in mod particular mai densa catre Europa Centrala şi de Est, Austrian Airlines fiind lider de piata in aceasta regiune, cu 41 de destinatii. Gratie localizarii geografice favorabile, in inima Europei, centrul operational al companiei, situat pe aeroportul international din Viena, este poarta ideala dintre Est şi Vest. Austrian Airlines face parte din Lufthansa Group, cel mai mare grup de companii aeriene din Europa, şi membru Star Alliance, cea mai mare alianta aeriana. In Romania, Austrian Airlines opereaza 49 de zboruri pe saptamana din Bucureşti, Sibiu, Iaşi şi Cluj-Napoca (in regim code-share) catre Viena. Pentru detalii suplimentare şi ofertele de preturi actualizate vizitati www.austrian.com.

10_Uniform_58_69-JPG Austrian_DSC3161 2012_A4_sRGB _Portraits_AH5P4682-JPG

Leave a Reply