Industry

VIDEO / Qatar Airways: noul Economy Class, 7 destinatii noi pentru 2019

By 06-03-2019 March 8th, 2019 No Comments

Pe 6 martie, in prima zi a Targului de Turism ITB Berlin, Qatar Airways a prezentat noua clasa Economy si a anuntat 7 destinatii noi spre care va zbura din acest an.

Noul Economy Class aduce un “sistem inovator” de inclinare a spatarului cu 19 grade, spatiu suplimentar la picioare, tavita dubla, ecrane 4K de 13,3 inci si port-uri USB tip C, cu incarcare rapida. Tot la ITB, Qatar Airways a anuntat Quisine, un concept prin care vrea sa redefineasca experienta culinara in Economy Class: meniu mai bogat, feluri principale cu 25% mai mari, aperitive cu 20% mai mari si deserturi cu 50% mai mari decat actuala oferta. De asemenea, pasagerii Economy Class se vor bucura de Internet mai rapid de 10 ori decat conexiunea precedenta si peste 4000 de optiuni in sistemul de divertisment la bord Oryx One.

Cele 7 destinatii noi sunt Lisabona, Malta, Rabat, Langkawi, Davao, Izmir si Mogadishu. Alte rute noi vor fi anuntate in acest an, au afirmat oficialii Qatar Airways in cadrul conferintei de presa. Foto main: Jakob Wert.

Leave a Reply