Industry

Acord codeshare intre Air France, KLM si Virgin Atlantic

Acordul anuntat in aceasta dupa-amiaza ofera pasagerilor mai multe oportunitati de a zbura peste Atlantic catre si dinspre America de Nord, dar si mai multe modalitati de a acumula mile.

Pasagerii care aleg Virgin Atlantic pot rezerva, pe site-ul companiei, bilete pentru zboruri aditionale, mai precis 58 de rute noi de pe 18 aeroporturi din Marea Britanie peste Atlantic cu Air France si KLM. Spre exemplu: Edinburgh-Toronto via Amsterdam sau Londra Heathrow – Chicago via Paris. Pasagerii Air France KLM pot accesa acum 24 de rute noi catre America de Nord pe zboruri operate de Virgin Atlantic si Delta cu plecare din Marea Britanie, inclusiv conexiuni prin Londra Heathrow sau Manchester. Exemple: Amsterdam-Miami via Londra sau Paris-New York JFK via Manchester.

In 2019, Air France-KLM, Delta si Virgin Atlantic vor forma un joint-venture extins. Dupa primirea aprobarilor necesare, aceste 4 companii vor fonda un parteneriat transatlantic in valoare de 13 miliarde de dolari, oferind peste 300 de zboruri zilnice peste Atlantic pe 108 rute non-stop catre 340 de destinatii. Pasagerii Virgin Atlantic care calatoresc intre UK si SUA au acum optiunea unor conexiuni cu toate zborurile Delta din Amsterdam si Paris. De asemenea, pasagerii Air France si KLM beneficiaza de noi optiuni pentru a zbura fie non-stop, fie prin UK pe toate zborurile Delta catre SUA.

Leave a Reply