Features

Traveo.ro, o noua platforma de rezervari

alt

Joi, 6 februarie, am participat la lansarea Traveo.ro, platformă de rezervări care promite să ofere soluția completă pentru orice călătorie: avion, hotel, pachete tematice sau city break-uri.

Dezvoltată de Accent Travel & Events, Traveo.ro este o platformă completă de rezervări prin care utlizatorii își pot face rezervări la bilete de avion, hoteluri, pot închiria mașini sau cumpăra pachete tematice de călătorie. Traveo.ro vine în întâmpinarea noilor tendințe de pe piața de turism din România, unde tot mai multe persoane preferă să călătorească independent, să își facă singure rezervările și să găsească fără efort cele mai bune opțiuni în funcție de stilul propriu. Evenimentul de lansare, moderat de Cristian Manafu, i-a avut invitați, alături de Loredana Stanciu și Lucian Boronea de la Accent Travel, pe scriitorul, analistul și călătorul pasionat Bogdan Teodorescu, pe Răzvan Antoni, director general Amadeus România, și pe Cezar Dumitru – Imperator Travel, blogger care a călătorit în 95 de țări.

Una dintre inovațiile aduse de Traveo.ro este sistemul Get Away, prin care utilizatorul își poate defini un buget, o zonă și o perioadă în care dorește să călătorească și primește mai multe oferte din care poate alege. Căutarea se face în timp real, astfel că user-ul primește permanent informațiile actualizate. Plata se face online, dar există și un Call Center dedicat pentru cei care nu se decid pe moment, după afișarea rezultatelor, și analizează și alte opțiuni. Trebuie menționat că harta din sistemul Get Away reține și căutările anterioare, astfel că vă puteți face o idee de preț comparând mai multe rezultate.

O altă noutate este Activity Search, căutarea după activități specifice – admiratul păsărilor, sporturi de iarnă, shopping, pescuit sau chiar spotting de OZN-uri! Acest criteriu permite utilizatorului să găsească pachete potrivite în funcție de hobby-urile sale. Traveo.ro se remarcă și prin funcționalitatea Weekend Search – căutare doar după perioada de weekend, utilă celor care vor să evadeze într-un city break la final de săptămână.

alt

Traveo.ro are la bază o variantă personalizată a platformei TRIP, un software puternic, inovator, cu arhitectură modulară, o platformă multitasking care permite conectarea la cei mai importanți furnizori internaționali de servicii de turism. Traveo se lansează cu 14 dintre cei mai mari furnizori, printre care Amadeus, Gulliver Travel Associates sau Expedia. Pentru livrarea unor rezultate cât mai precise la căutările utilizatorilor, sistemul accesează peste 168.000 de hoteluri, peste 450 de linii aeriene și 61.684 orașe din 201 țări. Investiția realizată este de aproximativ 500.000 de euro, atât în dezvoltare software-ului, implementarea soluțiilor de inventar și rezervări/design, cât și în licențe ale furnizorilor, Call Center sau marketing. În primul an de funcționare a platformei Traveo.ro, oficialii Accent Travel & Events estimează încasări de 3 milioane de euro.

Începând cu 2012, Accent Travel & Events a schimbat întreaga arhitectură tehnologică a agenției, de la mid și back-office la soluția de inventar pentru zona de touroperator și a implementat un nou sistem de rezervări. Toate aceste schimbări au permis o trecere firească spre zona de online. “Am  pus întotdeauna accent pe tehnologie, pe soluții inovatoare și ne-am uitat cu mare atenție la tendințele de consum în zona turismului. Pentru a ne consolida poziția pe piață și pentru a răspunde unei dorințe din ce în ce mai mari a clienților de pe zona de leisure de a-și planifica singuri, cu mai multă flexibilitate, vacanțele, am decis să le punem la dispoziție o platformă prin care își pot rezerva cu ușurință tot ce au nevoie atunci când călătoresc. Deoarece vorbim de o tehnologie foarte avansată, Traveo este un produs online dinamic, care ne permite să îi adăugăm oricând functionalitati noi, să îl personalizăm în funcție de nevoile clienților noștri dar și să accesăm cei mai performanți furnizori din zona de turism”, a declarat Lucian Boronea, General Manager Accent Travel & Events.

alt

alt

alt

Leave a Reply