Job-uri insotitori de bord

Qatar Airways face recrutari la Timisoara

By 07-02-2014 September 15th, 2014 No Comments
alt

 

Pe 16 februarie, la 9 AM, Qatar Airways – reconfirmată ca linie aeriană de 5 stele pentru 2014 – recrutează însoțitori de zbor la hotelul Reghina Blue din Timișoara (Str. Cozia nr. 51-53).

Care sunt cerințele pentru a putea participa la interviu? Trebuie să aveți cel puțin 21 de ani și să atingeți, stând pe vârfuri, înălțimea de 212 cm. Este necesar să fi terminat liceul și să vorbiți / scrieți fluent în limba engleză; să fiți în formă și într-o condiție fizică bună, dispuși să lucrați într-o echipă multinațională; disponibilitate de a vă muta în Doha, Qatar. Puteți aplica online aici, unde găsiți și mai multe detalii despre cerințele Qatar Airways pentru acest job.

Pe 16 februarie, cei selectați trebuie să se prezinte într-o ținută business formală și să aibă la ei următoarele: o copie după pașaport, o fotografie de pașaport (fără ochelari), o fotografie normală făcută în același dress code menționat mai sus (fără ochelari), respectiv o copie după atestatul ultimei instituții de învățământ absolvite (documentul poate fi și în română sau altă limbă, nu trebuie neapărat în engleză).

alt

Leave a Reply