Industry

Qatar, Singapore si Cathay – reconfirmate ca linii aeriene de 5 stele in 2014

alt

Pe 6 februarie, Skytrax a anunțat că Singapore Airlines, Qatar Airways și Cathay Pacific au fost reconfirmate, în 2014, ca linii aeriene de 5 stele în urma trecerii auditului.

Vorbind despre acest moment, Edward Plaisted, oficial Skytrax, a declarat: “Certificarea 5 stele este acordată doar acelor companii aeriene care ating cele mai înalte standarde de calitate. Această certificare este o dovadă, pentru fiecare dintre aceste companii, că au reușit să mențină și, în multe cazuri, chiar să îmbunătățească serviciile oferite pasagerilor. Industria de profil este astăzi mai competitivă ca oricând în ultimii 15 ani, când Skytrax a lansat rating-ul World Airline, și continuăm să stabilim standarde și mai înalte de calitate pentru ca o linie aeriană să primească clasificarea 5 stele”.

Calificativul 5 stele nu se referă la aspecte premium sau elemente de lux pe care o companie aeriană le oferă la Business și First Class. Din contră, studiile Skytrax arată că cei mai mulți pasageri călătoresc în Economy. Nu beneficiază de check-in premium, îmbarcare prioritară, nu sunt tratați cu șampanie în lounge-urile First Class. Și totuși, ei reprezintă elementul majoritar, astfel că experiența lor de călătorie, satisfacția și confortul sunt de o importanță maximă atunci când Skytrax analizează dacă o companie aeriană primește calificativul maxim sau nu. Mai jos, ceilalți operatori de 5 stele la nivel mondial.

alt

alt

alt

alt

Leave a Reply