Industry

Castiga doua bilete Economy Comfort cu KLM!

alt

Faceți o fotografie prin care să aratați ce înseamnă relaxarea pentru voi, urcați-o pe Facebook, Twitter sau Instagram și puteți câștiga două bilete KLM în clasa Economy Comfort spre Curacao, New York sau Singapore.

Vă puteți înscrie în concursul KLM “Get comfy”, urmând pașii de mai sus, până pe 28 februarie. Foarte important, cei care urcă fotografiile făcute trebuie să explice de ce imaginea respectivă se traduce prin “relaxare” pentru ei. Există patru modalități de a participa la concurs:

1. Postați fotografia sau fotografiile dorite (nu există limită) pe Instagram cu hashtag-ul #KLMgetcomfy
2. Urcați-o pe Facebook prin intermediul acestui app.
3. Pe Twitter, însoțită de hashtag-ul #KLMgetcomfy
4. Direct pe site-ul concursului.

Spuneți-le apoi amicilor / colegilor / rudelor despre participarea voastră la concurs pentru a da cât mai multe like-uri fotografiei / fotografiilor postate de voi. Astfel, șansele de a câștiga marele premiu cresc considerabil. Atenție: se iau în considerare doar like-urile de pe pagina KLM dedicată concursului, nu și cele de pe Instagram! La două săptămâni după termenul-limită de înscriere în concurs (28 februarie), juriul KLM va selecta fotografia câștigătoare dintre cele mai populare 15 imagini.

Ce câștigați? Două bilete dus-întors la clasa Economy Comfort către Curacao, New York sau Singapore. Dacă locuiește în afara Europei, câștigătorul va primi două bilete dus-întors spre Amsterdam. Marele premiu nu poate fi schimbat cu alte premii sau bani și nu se vor acumula mile pe respectivele zboruri. Premiul nu este transferabil, iar biletele trebuie rezervate și călătoria, întreprinsă într-un an de la data notificării câștigătorului pe email. Mai multe informații, pe site-ul concursului. Succes!

alt

Leave a Reply