Industry

TAROM: Dublin, noi frecvențe AMS și FRA

alt

Pe 1 mai TAROM inaugurează ruta București-Dublin. Totodată, compania aeriană națională începe operarea unor frecvențe noi spre Amsterdam (AMS) și Frankfurt (FRA).

Ruta București-Dublin și retur debutează pe 1 mai şi va fi operată de 3 ori săptămânal:

21.30 Bucureşti – 23.30 Dublin / miercuri, vineri, duminică
00.20 Dublin – 06.05 Bucureşti / joi, sâmbătă, luni

Preţurile încep de la 170 de euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro. Această rută vine în întâmpinarea comunităţii de români din Irlanda, dar şi a pasagerilor care călătoresc în interes de serviciu între Bucureşti şi Dublin. Cursa facilitează și traficul de conexiune dinspre Chişinău, Istanbul sau Atena, oferind legături bune pasagerilor care călătoresc din Estul Europei spre Irlanda.

București-Amsterdam / 4 frecvenţe noi, după-amiaza, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică. Aceste noi frecvenţe se adaugă zborului de dimineaţă operat deja de TAROM în fiecare zi a săptămânii.
 
13.30 Bucureşti – 15.30 Amsterdam
16.20 Amsterdam – 20.05 Bucureşti
 
Preţurile încep de la 150 de euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro.

București-Frankfurt / 3 frecvenţe noi, după-amiaza, în zilele de luni, miercuri și vineri. Aceste noi frecvenţe se adaugă celor 10 zboruri săptămânale spre Frankfurt, TAROM punând la dispoziţia pasagerilor, începând din mai, 13 frecvenţe săptâmânale de la Bucureşti spre Frankfurt (zboruri de dimineaţă + după amiază).
 
15.55 Bucureşti – 17.35 Frankfurt
18.20 Frankfurt – 21.45 Bucureşti
 
Preţurile încep de la 133 de euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors, la achiziţionarea de pe www.tarom.ro.
 
În preţul biletului TAROM sunt incluse mese calde şi băuturi la bord, transportul gratuit al bagajelor, operare pe aeroporturile principale, check-in gratuit. În ceea ce priveşte bagajele, pasagerii clasei Economy pot transporta un bagaj de cală în limita a 23 de kg, iar pasagerii clasei Business au incluse în preţul biletului maxim 3 bagaje de câte 23 de kg. Toţi pasagerii pot transporta gratuit şi un bagaj de mână de maxim 10 kg.

Leave a Reply