Industry

Ziua s-a terminat cu bine pe aeroportul OTP

alt

Desi nu a fost deloc o zi usoara din punct de vedere al conditiilor meteo, traficul aerian pe aeroporturile Capitalei s-a desfasurat bine, in conditii de iarna. Doar doua curse au fost anulate din cauza vremii.

UPDATE 22:30 Ziua s-a terminat cu bine pe OTP, desi conditiile meteo nu au fost deloc favorabile. Din cauza vremii, Lufthansa a anulat cursa 3080/3081 Dusseldorf – Bucureşti – Dusseldorf despre care v-am spus in update-ul de la 16:45. Tot din cauza conditiilor meteo nefavorabile de pe aeroportul din Sofia, TAROM a anulat cursa 291/292 Bucureşti – Sofia – Bucureşti. In acest moment traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, pe aeroporturile Capitalei. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

UPDATE 18:45 Nici o schimbare fata de situatia de la 16:45. Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

UPDATE 16:45 Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, Lufthansa a anulat cursa 3080/3081 Dusseldorf – Bucureşti – Dusseldorf. In rest, traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, pe aeroporturile din Capitala.

UPDATE 14:45 Nici o cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor.

Unele zboruri pot înregistra întârzieri de până în 30 de minute la decolare, determinate de necesitatea degivrării aeronavelor. Pe aeroporturile Capitalei sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene. Pistele, platformele şi căile de rulare ale Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportului Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu sunt deschise şi operaţionale.
 
Pe ambele aeroporturi se intervine constant cu utilaje proprii ale Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime şi desfăşurarea în siguranţă a operaţiunilor aeriene. Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport.

alt

Leave a Reply