Industry

Sibiu – Londra cu Wizz Air din 14 iunie

alt

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat o nouă rută de la Sibiu către Londra Luton începând cu 14 iunie. Inițial, ruta va fi operată de două ori pe săptămână.

Pentru început, cursa către Londra va operată seara, cu plecare din Sibiu la ora 22.20 în timpul verii, după care, în toamnă, va deveni o cursă de după-amiază, cu plecare la ora 12.50. Biletele pentru zborul Sibiu – Londra Luton sunt deja disponibile şi pot fi rezervate pe wizzair.com la preţuri începând cu RON 179 (un zbor, taxe incluse). Sibiu este cel de-al 7-lea aeroport Wizz Air din România, fapt ce subliniază atât popularitatea tarifelor mici ale companiei aeriene, cât şi preferinţa clienţilor români de a călători cu avionul. Wizz Air a avut în 2013 o majorare de 14% a traficului în România şi, având în vedere dezvoltarea reţelei de rute din ultima perioadă, sunt premize pentru continuarea acestei creşteri.

György Abrán, Chief Commercial Officer Wizz Air: “Deschiderea rutei Sibiu – Londra Luton este încă un pas care confirmă că suntem o companie aeriană a românilor. Oferim acum peste 70 de rute clienţilor din România dar şi vizitatorilor. Mai mult, recrutăm din ce în ce mai mulţi piloţi şi personal din România. Angajamentul nostru este clar: oferim tarife foarte mici, creăm locuri de muncă pe plan local şi stimulăm o competiţie sănătoasă în beneficiul consumatorilor”.

Marius Ioan Gîrdea, Director General Aeroportul Internaţional Sibiu a declarat: “Salut cu mare bucurie decizia luată de Wizz Air, cel mai dinamic transportator aerian de pe piaţa de profil din România, de a demara operarea pe Aeroportul Internaţional Sibiu prin introducerea în programul de vară, începând cu luna iunie, a unui zbor cu destinaţia Londra. Acesta este, cu siguranţă, primul pas pe care noi, Aeroportul Internaţional Sibiu şi Wizz Air, cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu, îl facem în crearea unui parteneriat solid şi durabil, al cărui unic scop este acela de a valorifica necesitatea existentă la nivelul zonei centrale a României pe linia dezvoltării conexiunilor aeriene cu zonele de interes din Europa şi nu numai”.

“Ne bucurăm ca s-a realizat încheierea contractelor cu compania aeriană Wizz Air, din punctul nostru de vedere este o înţelegere win-win şi sunt încrezător că acesta este doar începutul unui parteneriat pe care dorim să îl dezvoltăm la parametrii maximi folosind facilităţile deosebite oferite de AIS, în beneficiul comunităţii sibiene”, a afirmat Gheorghe Velicu Directorul General Interimar al Aeroportului Internaţional Sibiu. Click aici pentru video de la conferinta de presa.

alt

Leave a Reply