Job-uri insotitori de bord

Qatar Airways recruteaza iar la Bucuresti

By 20-07-2014 September 15th, 2014 No Comments
alt

Pe 2 august, Qatar Airways organizeaza la Bucuresti o noua sesiune de recrutare pentru insotitori de bord. Interviurile vor avea loc la hotelul Radisson Blu (Calea Victoriei 63-81, sector 1) intre 9 AM-5 PM.

Pentru a participa trebuie sa indepliniti urmatoarele cerințe: 21 de ani vârsta minimă, să puteti atinge, pe vârfuri, cu mână întinsă, înălțimea de 212 cm, diplomă de Bacalaureat (cel puțin), limba engleză vorbită și scrisă fluent, respectiv condiție fizică excelentă (apt din punct de vedere medical). Cei interesați trebuie să fie dispuși să se mute la Doha, sa aiba o personalitate puternică, bune abilități interpersonale și deschiderea de a lucra într-o echipă multinațională. Dress code: tinuta business.

Documente necesare: CV in limba engleza, o copie după pașaport, o fotografie tip pașaport într-o ținută similară cu dress code-ul evenimentului (fără a purta ochelari), o fotografie plan-intreg într-o ținută similară cu dress code-ul evenimentului (tot fără a purta ochelari), respectiv copie după cea mai înaltă diplomă de studii obținută până acum (se acceptă și în română sau altă limbă, nu trebuie în engleză). Puteti aplica aici. Sfaturi pentru a trece de interviu, oferite de o fosta stewardesa Wizz Air si Emirates cu peste 3500 de ore de zbor, gasiti pe www.cumajungistewardesa.ro. Succes!

Leave a Reply