Industry

Premiu pentru Air New Zealand Skycouch

Foto: Air New Zealand

Scaunele Skycouch introduse de Air New Zealand pe Boeing-urile 777-300ER dintre Auckland și Londra au fost premiate de publicația Conde Nast Traveller. 

 Cu ocazia premiilor “Inovație și Design” organizate de Conde Nast Traveller, Air New Zealand a reușit să se claseze înaintea unor linii aeriene mult mai titrate. Skycouch, soluția Economy Class prin care doi pasageri pot cumpăra al treilea loc la jumătate de preț pentru a le uni și a le transforma într-un pat, a surclasat noile First Class oferite de Lufthansa și Singapore Airlines. Air New Zealand oferă soluția Skycouch în primele 10 rânduri ale clasei Economy pe noile Boeing-uri 777-300ER ce zboară între Auckland și Londra, cu escală la Los Angeles. 

știgătorul a fost desemnat pe baza voturilor cititorilor, un editor al revistei afirmând: “Air New Zealand netezește calea prin această soluție inovatoare de a călători la Economy.” CEO-ul companiei aeriene a adăugat: “Cititorii Conde Nast Traveller sunt călători experimentați. Ei înțeleg că Skycouch face diferența în cazul zborurilor lungi, unde posibilitatea de a te întinde confortabil și fără a alege Business sau First este o mare ușurare când zbori 12 ore până la Los Angeles și 24 de ore până la Londra.”  

Leave a Reply