Industry

British Airways, artă culinară la înălțime

Foto: British Airways

Cu ocazia festivalului culinar “Taste of London”, British Airways – sponsor al evenimentului de 6 ani – prezintă o zonă specială denumită “Height Cuisine” – Artă culinară la înălțime.

Zona respectivă a fost special concepută pentru a arăta cum pot fi influențate simțurile de altitudine în timpul zborului, British Airways nefiind străin de domeniul artei culinare. În cadrul unui program de profil produs de Channel 4, compania aeriană a lansat o provocare celebrului maestru-bucătar Heston Blumenthal de a crea și a prepara în zbor felul suprem de mâncare. Vizitatorii “Taste of London” au ocazia să-i cunoască pe experți și sunt invitați să participe la diferite experimente pentru a afla cum poate meniul să modifice gusturile. Pentru a cumpăra bilete la festivalul “Taste of London” accesați www.ba.com/taste 

Totodată, British Airways le oferă oaspeților un moment special de degustare de șampanie, brânzeturi și vinuri, moment susținut de câțiva dintre cei mai rafinați colaboratori ai săi. În plus, vizitatorii vor putea încerca câteva dintre noile feluri de mâncare pe bază de “umami” (al cincilea gust) – o aromă savuroasă ce apare în mod natural în algele de mare, roșii, macrou și parmezan. Aceste sortimente vor fi servite la bordul curselor BA de la începutul lunii iunie. Deţinătorii de carduri British Airways “Gold” şi “Silver” se vor lăsa răsfăţaţi în sala Executive Club, unde vor avea parte de somon afumat şi un bar de stridii găzduit de restaurantele Loch Fyne.

Leave a Reply