Industry

Emirates: Pele, Ambasador Global/zboruri Kiev

By 16-01-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Considerat de mulți cel mai bun jucător de fotbal din toate timpurile, brazilianul Pele a devenit unul dintre Ambasadorii Globali Emirates, compania din Dubai fiind și Partener Oficial FIFA.

Anunțul vine cu câteva luni înaintea debutului Cupei Mondiale FIFA la fotbal, ce va fi găzduită în această vară de Brazilia. Emirates și Pele vor derula o companie globală menită a arăta legăturile pe care Emirates le creează între oameni, locuri și pasiuni prin intermediul zborurilor, dar și a sponsorizărilor din lumea sportului. Este pentru a doua oară când Emirates, “Cea mai bună companie aeriană a lumii în 2013” (Skytrax), a lucrat cu un Ambasador Global în cadrul FIFA World Cup. Primul parteneriat de acest gen a avut loc cu ocazia turneului din Germania, în 2006, în prim-plan aflându-se Franz Beckenbauer.

Pele este singurul jucător de fotbal care a ridicat trei Cupe Mondiale (1958, 1962, 1970), prima la doar 17 ani. În 1961, președintele Braziliei l-a numit “comoară națională”, pentru ca Guiness World Records să-l premieze pentru cele mai multe goluri înscrise în carieră de un fotbalist. La începutul acestei săptămâni, Pele a primit Ballon d’Or Prix d’Honneur din partea FIFA pentru realizările din carieră. Oferind zboruri zilnice între Dubai și Rio de Janeiro, Emirates se așteaptă să transporte peste 18.000 de pasageri în perioada Cupei Mondiale 2014.

Incepand de astazi, 16 ianuarie, Emirates a deschis ruta Dubai – Kiev. Aceasta va fi operata zilnic cu Airbus-uri A340-500. Click aici pentru mai multe informatii si programul de zbor.

alt

Leave a Reply