Industry

Parteneriat Turkish Airlines și TripAdvisor

alt

Turkish Airlines, cea mai bună linie aeriană din Europa în ultimii 3 ani (Skytrax) și TripAdvisor, cel mai mare site de călătorii din lume, au lansat Ultimate Travel Photo Wall.

Ultimate Travel Photo Wall va fi activ în următoarele 8 săptămâni, până pe 17 decembrie, și arată o colecție fascinantă de fotografii realizate de călătorii TripAdvisor, instantanee ce surprind experiențele pe care aceștia le-au avut în întreaga lume. În cadrul acestei campanii călătorii sunt invitați să voteze fotografiile lor preferate, având ocazia de a câștiga – în fiecare săptămână – două bilete dus-întors spre oricare destinație din rețeaua Turkish Airlines.

Peste 14 milioane de fotografii au fost încărcate pe TripAdvisor, site-ul selectându-le pe cele mai impresionante. Instantaneele au fost împărțite în 8 categorii (vezi mai jos). Votarea se face până pe 17 decembrie 2013, călătorii fiind încurajați să uploadeze și propriile lor fotografii, nu doar să le voteze pe ale altora. Pentru a accesa Ultimate Travel Photo Wall și a vota imaginile preferate, click aici.

– Curajoase și strălucitoare
– Aventuri nebunești
– Familii fabuloase
– Maiestuoase
– Cele mai romantice
– Paradisuri găsite
– Autoportrete
– Mai mult decât exotice

Leave a Reply