Industry

Oferta Emirates First și Business Class

Foto: Emirates

Pentru călătoriile First sau Business Class de la/către 6 destinații, Emirates oferă una sau două nopți cazare gratuită la cele mai luxoase hoteluri din Dubai.

Promoția Emirates vizează pasagerii First sau Business Class de la/către Cape Town, Viena, Christchurch, Manchester, Geneva și Copenhaga și este valabilă pentru călătoriile efectuate în perioada 15 aprilie-30 septembrie 2011 după cum urmează

De la/către                  Perioada de călătorie

 

Cape Town                  15 aprilie-15 iunie 2011

Viena                           1 mai-30 iunie 2011

Christchurch                1 mai-30 iunie 2011

Manchester                  1 mai-30 iunie 2011

Geneva                        1 iulie-31 august 2011

Copenhaga                  1 august-30 septembrie 

Pasagerii First Class vor primi două nopți de cazare gratuită la hotelul Armani Dubai, situat în Burj Khalifa, sau la hotel Jumeirah Zabeel Saray, situat pe insula The Palm Jumeirah. Pentru pasagerii Business Class, Emirates oferă o noapte de cazare gratuită la hotelul The Address Dubai Marina sau la hotelul Jumeirah Emirates Towers. Cazarea include mic dejun bufet. De asemenea, se oferă viză gratuită pentru 4 zile. 

Pasagerii cazați la Armani Dubai sau The Address Dubai Marina beneficiază de acces preferențial la platforma panoramică At the Top”, aflată la etajul 124 al turnului Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. De asemenea, pasagerii care aleg Jumeirah Zabeel Saray sau Emirates Towers beneficiază de acces gratuit la parcul acvatic Wild Wadi, situat lângă Burj Al Arab, pe Jumeirah Beach. 

Oferta este validă pentru biletele dus-întors și nu este aplicabilă împreună cu alte oferte speciale. Valabilă în limita locurilor disponibile, oferta Emirates este supusă unor termene și condiții. Pentru rezervări și detalii suplimentare contactați biroul Emirates din București la email: office@emirates.ro, telefon: 031/403.50.32

Leave a Reply