Industry

O noua baza Wizz Air: Casovia, Slovacia

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est va deschide a 20-a bază a sa în Caşovia, Slovacia, pe 4 septembrie si îi va aloca un A320 nou.

Concomitent cu livrarea avionului, compania va începe să opereze două rute noi din Caşovia, Doncaster Sheffield şi Milano Bergamo. Împreună cu noile curse, Wizz Air oferă acum 11 zboruri săptămânale pe 3 trasee din Caşovia, reprezentând o creştere cu peste 50% a capacităţii de la an la an (octombrie 2015). Compania aeriană consideră că expansiunea sa în Slovacia, unde operează zboruri către două aeroporturi, va fi, de asemenea, în beneficiul pieţei locale a locurilor de muncă din aviaţie şi din sectorul turismului, întrucât consumatorii vor avea acces la mai multe servicii cu tarife scăzute.

Biletele pentru noile rute din Caşovia sunt deja disponibile la vânzare, cu preţuri ce pornesc de la 19,99 EURO (un singur zbor cu toate taxele incluse, fără serviciile adiţionale şi cu un bagaj mic de cabină) şi pot fi rezervate pe wizzair.com. Astăzi, în timpul unei conferinţe de presă din Caşovia, József Váradi, CEO Wizz Air, a declarat: „Anunţul subliniază angajamentul Wizz Air faţă de Slovacia. Am început operaţiunile noastre din Slovacia în urmă cu doar un an şi jumătate şi am transportat deja peste 130.000 de pasageri prin intermediul rutelor din Caşovia şi Poprad. Slovacia devine a 12-a ţară în care ne-am stabilit o bază operaţională. Suntem nerăbdători să aducem mai multe tarife mici şi rute atractive pentru slovaci şi vizitatorii lor.”

Screen Shot 2015-01-28 at 6.22.20 PM

Leave a Reply