Industry

Mai multe zboruri TAROM in orarul de iarna 2014/2015

In orarul de iarna 2014/2015, compania TAROM suplimentează zborurile spre 4 destinaţii din reţeaua sa de rute si anunta transportul gratuit al echipamentelor sportive de iarnă.

Astfel, Bucureşti-Roma-Bucureşti va avea doua frecvenţe suplimentare, ajungând la 6 zboruri săptămânale. Preţurile pe această rută încep de la 141 euro (locuri limitate la acest tarif la achiziţionarea de pe www.tarom.ro), pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

Ruta Bucureşti – Dubai – Bucureşti va fi operată de 3 ori pe săptămână faţă de doua zboruri câte se operau în orarul de vară. Cel mai mic preţ pentru această rută este de 211 euro (locuri limitate la acest tarif la achiziţionarea de pe www.tarom.ro), pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

În perioada 20 decembrie 2014 – 18 februarie 2015, TAROM va opera un zbor în plus pe săptămână pe ruta Bucureşti – Geneva – Bucureşti. Preţul unui bilet dus-întors, cu toate taxele incluse începe de la 119 euro (locuri limitate la acest tarif la achiziţionarea de pe www.tarom.ro).

Pe ruta Bucureşti- Chişinău-Bucureşti se va efecta un zbor în plus, ajungându-se la 18 zboruri pe săptămână. Preţurile pe această rută încep de la 116 euro (locuri limitate la acest tarif la achiziţionarea de pe www.tarom.ro), pentru un bilet dus-întors, cu toate taxele incluse.

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, TAROM oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de ski şi snowboard, pentru pasagerii care călătoresc între România (Bucureşti /Iaşi/Sibiu) sau Moldova (Chişinău) şi Londra, Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bologna, Milano (Bergamo), Geneva.

Această facilitate este acordată pentru călătoriile efectuate în perioada sezonului de iarnă, între 26 octombrie 2014 şi 28 martie 2015, data începerii călătoriei. Echipamentul sportiv de iarnă constă în: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari.
Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion.

“În sezonul de iarnă 2014/2015 TAROM măreşte numărul de zboruri pe destinaţiile Roma, Dubai, Geneva, Chişinău şi deschide cursa Iaşi-Dublin. De asemenea, tuturor pasagerilor care călătoresc pe rute între România (Bucureşti /Iaşi/Sibiu) sau Moldova(Chişinău) şi Londra,Viena, Nisa, Munchen, Sofia, Torino, Bolonia, Milano (Bergamo), Geneva, le oferim transportul gratuit al echipamentului pentru sporturile de iarnă cu o greutate maximă de 23 de kg. Reamintesc clienţilor noştri că TAROM pune la dispoziţia pasagerilor Business transport gratuit al bagajului cu greutate de până la 79 de kilograme şi pasagerilor Economy, transport gratuit al bagajului cu o greutate maximă de 33 de kg”, a declarat Christian Heinzmann. În prezent, TAROM operează zboruri pe 43 de rute din Europa şi Orientul Mijlociu.

Business 79 kg = 3 piese x 23 kg (o piesă standard de bagaj cală) +10 (o piesă standard de bagaj mână).
Economy 33 kg = 1 piese x 23 kg (o piesă standard de bagaj cală) +10 (o piesă standard de bagaj mână).

Leave a Reply