Concurs

CONCURS: Castiga doua bilete KLM spre Curacao si doua spre Amsterdam!

By 10-09-2014 September 15th, 2014 No Comments

Anticipand o noua perioada de super-reduceri valabile doar 6 zile (18-23 septembrie), KLM va ofera sansa, intre 10 si 16 septembrie, sa castigati doua bilete spre Curacao, Caraibe. In plus, KLM pune la bataie si doua bilete spre Amsterdam.

Ce trebuie sa faci pentru a castiga?

Te inregistrezi pe www.destinatiatadevis.ro

– Iti alegi destinatia preferata, te imaginezi acolo si iti creezi online propria carte postala pe care o trimiti unei persone dragi.
– Pe 16 septembrie, juriul format din Cristina Bazavan, Cristian Manafu, Cristian China Birta, Razvan Pascu si Cezar Dumitru va alege 10 carti postale finaliste.

Vii la evenimentul organizat de KLM miercuri, 17 septembrie, ora 18:30, pe terasa Mall Promenada (Calea Floreasca 246) pentru a vota cartea postala castigatoare.
– Vor fi premii pentru toata lumea: produse promotionale KLM, pernute de avion, etc. La final, toti cei care au participat la vot vor putea castiga doua bilete de avion la Amsterdam.
– KLM a pregatit si un concert sustinut de trupa Crush si Alexandra Ungureanu
– Atmosfera va fi intretinuta de MC Claudiu Roman de la Radio 21

Si nu uitati! Pentru ca cel mai bun leac pentru o vacanta terminata este planul pentru urmatoarea vacanta, KLM anunta o perioada de SUPER-REDUCERI valabile DOAR 6 ZILE. Astfel, pregatiti-va planurile de vacanta si rezervati-va biletul de avion spre destinatia dorita accesand www.klm.ro intre 18 si 23 septembrie.

Teaser KLM

Leave a Reply