Industry

KLM, mai mult divertisment la bord

alt

Pasagerii KLM Royal Dutch Airlines se bucură acum de mai mult divertisment la bordul aeronavelor, in toate clasele, din momentul în care își ocupă locul și până când coboară din avion.

Până acum, sistemul de divertisment la bord era pornit doar după decolarea avionului și oprit înainte de aterizare. Acum, pasagerii de pe zborurile intercontinentale KLM au la dispoziție o oră în plus pentru filme, muzică și jocuri. Și Air France a adoptat această măsură, despre care puteți citi aici. Începând din 10 octombrie și până la sfârșitul lunii noiembrie toate sistemele de divertisment de la bordul avioanelor KLM lung-curier vor fi reprogramate în acest sens. Totodată, ele vor fi simplificate, ca experiență de utilizare, prin adoptarea mai multor elemente vizuale de navigare în locul textelor.

Pasagerii KLM au la dispoziție 1000 de ore de programe disponibile în 12 limbi. Pe lângă sistemul digital de divertisment la bord, KLM oferă pasagerilor săi și revista in-flight Holland Herald, respectiv numeroase ziare. Pentru a se familiariza cu oferta de divertisment înaintea zborului, pasagerii pot răsfoi programul in-flight pe site-ul KLM, dar și prin intermediul aplicației KLM Movies & More, disponibilă pentru smarthphone-urile Apple și Android. În curând app-ul va fi oferit și pentru iPad.

http://www.youtube.com/watch?v=dINHrpy0w40

Leave a Reply