Industry

KLM Wannagives, cadouri deasupra norilor

alt

Vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un cadou pe care să-l oferi în zbor? Prin intermediul serviciului KLM Wannagives, compania olandeză îți permite să faci exact acest lucru!

Serviciul de cadouri Wannagives, introdus in premiera de KLM, este disponibil pe zborurile europene mai lungi și pe cele intercontinentale. “Pe Facebook și Twitter am primit adesea numeroase cereri pentru a-i surprinde pe călători cu ocazia lunii de miere, zilei de naștere sau a unei aniversări. Drept urmare, am făcut pasul logic pentru a înlesni aceste cereri. Oferirea cadourilor la 9000 de metri altitudine va transforma zborul într-o experiență memorabilă”, a afirmat un oficial KLM Royal Dutch Airlines.

Pentru a profita de acest serviciu trebuie să accesați www.klm.com/wannagives și să alegeți cadoul dorit: un pahar cu șampanie, locuri in avion cu spatiu extra la picioare, un parfum sau dulciuri. Cadoul ales de dumneavoastră, împachetat frumos, va fi livrat persoanei dragi de către însoțitorii de zbor. De asemenea, puteți adăuga și un bilețel cu o dedicație care să fie oferit persoanei respective alături de cadou. KLM Wannagives permite și livrarea cadoului la sol, la adresa destinatarului. Membrii programului de fidelizare Flying Blue își pot folosi milele acumulate pentru achiziționarea cadoului dorit.

alt

Leave a Reply