Industry

Grevă Lufthansa – luni, 22 aprilie

alt

Membrii sindicatului Ver.di au anunțat o grevă de 24 de ore pentru 22 aprilie. Aeronews vă prezintă zborurile către/dinspre România care vor fi afectate, dar și restul zborurilor Lufthansa.

Pe lângă aeroporturile din Frankfurt și Munchen greva va afecta și celelalte aeroporturi unde Lufthansa operează: Hamburg, Nuremberg, Koln, Dusseldorf, Berlin, Stuttgart, Hanovra și Norderstedt. Aproape 1700 de zboruri, majoritatea pe rute din Germania și rute europene scurt-curier, vor fi anulate ca urmare a grevei. De precizat că sindicatul Ver.di numără 33.000 de membri. Pasagerii Lufthansa sunt atenționați că numeroase zboruri vor fi anulate iar altele vor decola cu întârziere.

Lufthansa a precizat pe pagina de Facebook că greva de luni nu vizează zborurile Germanwings și că “zborurile intercontinentale vor avea loc dacă acest lucru este posibil”. Lufthansa roagă pasagerii să verifice statusul zborului aici și rezervarea făcută aici. Pasagerii pot schimbe gratuit zborurile rezervate inițial pentru luni, 22 aprilie. De asemenea, pasagerii ai căror zboruri au fost anulate își pot anula biletul fără nici o penalizare. Lista completă a zborurilor Lufthansa anulate poate fi consultată aici.

alt

Leave a Reply