Industry

Alege-ți vacanța cu Emirates Inspire Me!

alt

Emirates a lansat pe site-ul www.emirates.com o nouă hartă interactivă. Denumită Inspire Me, aceasta le permite pasagerilor să-și aleagă vacanța din rețeaua globală de destinații Emirates.

Inspire Me le permite pasagerilor Emirates să caute viitoarea vacanță în funcție de preferințele personale. Fie că este vorba despre o vacanță pentru un cuplu, o familie sau un grup de prieteni, secțiunea Inspire Me reunește tot ce și-ar putea dori un călător: resort-uri pe plajă, trasee istorice, sesiuni de shopping sau evadări în mijlocul naturii. Inspire Me poate fi personalizată pentru fiecare călătorie ce poate fi imaginată și este accesibil din orice destinație deservită de Emirates.

Secțiunea Inspire Me devine activă în momentul rezervării biletelor. Afișată sub forma unei hărți ușor de navigat, Inspire Me dispune de scroll bar-uri înglobate pentru ca utilizatorii să-și poată ajusta ușor criteriile pe măsură ce caută următoarea vacanță. În plus, Inspire Me oferă celor interesați detalii suplimentare despre fiecare destinație sugerată: zboruri, date, regiunea lumii, climat, timpul călătoriei și – unic pentru Emirates – prețuri în timp real. Alături de informațiile legate de destinație Inspire Me vă sugerează și activități locale la care probabil nu v-ați gândit până acum.

alt

Leave a Reply