Industry

flydubai la Târgul de Turism al României

alt

Între 14-17 martie la Romexpo va avea loc Târgul de Turism al României. Printre companiile aeriene aflate în premieră la această manifestare se numără și flydubai.

În pavilionul C2, stand 04-05, flydubai va prezenta publicului larg și agenților de turism atât destinațiile spre care operează cât și serviciile oferite pasagerilor la bord. Înfiinţată în urmă cu 3 ani și jumătate, flydubai a fost desemnată compania aeriană cu cea mai rapidă creștere la nivel mondial și a doua ca mărime care operează pe  Aeroportul Internațional din Dubai. Excelența Sa Yacub Yousif Alhosani, Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la București, și-a exprimat bucuria pentru participarea companiei aeriene flydubai la Târgul de Turism al României.

Cu acest prilej, Ambasadorul a invitat prietenii români să călătorească în Dubai pentru a descoperi atracţiile naturale, culturale și de patrimoniu național, arhitectura și plajele frumoase. „Este o ocazie de a  observa evoluția orașului de-a lungul anilor și de a admira obiectivele turistice din Dubai, astfel ca orice turist sau investitor găsește tot ceea ce doreşte pentru că Emiratele Arabe Unite știu cum să ureze Bun venit!” Ghaith Al Ghaith, Directorul General flydubai, a declarat: “Suntem încântați să participăm la ediția de primavară a Târgului de Turism al României și  folosim acest prilej pentru a pune în evidență rețeaua, flota și serviciile noastre în fața specialiștilor din turism și transport aerian prezenți la târg.”

alt

flydubai și-a inagurat operarea pe Aeroportul Internațional Henri Coandă pe 1 octombrie 2012 și a înregistrat rezultate excelente pe ruta București – Dubai. În decursul celor 5 luni compania aeriană din Dubai a contribuit la creșterea traficului de pasageri între România și Emiratele Arabe Unite, majorând cota de piață cu 44% de când și-a început operarea din / spre București. De la lansarea acestei rute, zborurile flydubai au oferit pasagerilor din România o legătura convenabilă către Dubai și mai departe, conexiuni spre oricare dintre destinațiile companiei ce acoperă peste 50 de orașe din Orientului Mijlociu, Africa, Oceanul Indian și Asia.

Flota flydubai este formată din 28 de Boeing-uri 737-800 noi, restul exemplarelor din comanda iniţială de 50 de avioane, lansată în iulie 2008, urmând să fie livrat până în 2016. flydubai a stabilit standarde noi de divertisment la bord fiind prima companie aeriană din lume care a introdus filme HD. Pasagerii pot alege din programul de peste 900 ore cele mai bune 225 filme de la Hollywood, 200 programe TV și 370 albume muzicale în schimbul unei taxe suplimentare.

Orarul de zbor flydubai București-Dubai

flydubai operează trei curse pe săptămână în zilele de luni, miercuri și duminică. FZ798 decolează de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă la ora 13:35 şi aterizează în Dubai la 20:15 ora locală. Zborul retur FZ797 pleacă de la Terminalul 2 al Aeroportului Internațional Dubai la ora 09:20 şi aterizează la București la ora locală 12:15. Prețurile dus-întors încep de la 440 euro / persoană. Tarifele includ toate taxele, un bagaj de mână de până la 7 kg și un laptop sau o geantă de mână, în afara bagajului de cală de 20 kg. Pentru un scaun cu mai mult spațiu se plătește o taxa suplimentară de 21 euro.

Biletele pentru zborurile între București și Dubai pot fi cumpărate de pe site-ul flydubai, prin intermediul distribuitorului (+4031 403 50 44 /45) sau agenției de turism partenere. flydubai facilitează obținerea vizei pentru turiştii care doresc să călătorească în Dubai.

Leave a Reply