Industry

Emirates sponsorizează Roland Garros

alt

Emirates va fi Partenerul Oficial al turneului de tenis Roland Garros pentru următorii 5 ani. Acordul intră în vigoare începând cu ediția din acest an, care va avea loc între 21 mai-9 iunie.

Potrivit parteneriatului, Emirates va beneficia de promovare importantă pe terenul central Philippe-Chatrier, dar și pe celelalte terenuri. Pe lângă un lounge privat pentru oaspeții Emirates amplasat în Roland-Gaross Village și lojele de pe terenuri, compania aeriană din Dubai va dispune și de un spațiu dedicat pentru primirea publiului larg în RG Lab, zona binecunoscută a fanilor. Sponsorizarea turneului de tenis Roland Garros este a treia din acest domeniu pentru Emirates în Europa, după Internazionali BNL d’Italia (Open-ul italian) și Barcelona Open.

Alte turnee de tenis importante sponsorizate de Emirates pe plan mondial: US Open, Rogers Cup, BNP Paribas Open și Dubai Duty Free Tennis Championship. Totodată, Emirates este compania aeriană oficială a ATP World Tour. În Franța Emirates apare ca sponsor pe tricourile echipei de fotbal Paris Saint-Germain (PSG) încă din 2006, fiind sponsor și al Open-ului Alstom din 2010. În prezent Emirates oferă 32 de zboruri săptămânale către Franța dintre care 20 spre Paris, inclusiv două curse zilnice cu A380, un zbor zilnic spre Nisa și 5 curse săptămânale către Lyon. Emirates are 200 de avioane în flota actuală cu care zboară spre 132 de destinații din 77 de țări.

alt

Leave a Reply