Industry

Din 1 iulie Germanwings preia stafeta

alt

Oficialii Lufthansa prezenți în București pe 19 februarie au confirmat că Germanwings va prelua anumite rute operate până acum de Lufthansa începând cu 1 iulie 2013.

1 iulie 2013 este data lansării oficiale pe piața europeană a noului Germanwings, divizia low-cost a Grupului Lufthansa. Tot din această dată Germanwings va opera ruta București-Berlin și retur în locul companiei Lufthansa. Ulterior și zborurile București-Dusseldorf și retur vor reveni în sarcina Germanwings. Această mișcare face parte din strategia conform căreia Germanwings va prelua, treptat, toate cursele Lufthansa către destinații non-hub din Germania.

Pe zborurile către / dinspre România pasagerii vor putea alege între două tipuri de tarife: Basic – prețuri ce pleacă de la 33 de euro, acumulare de mile plus opțiuni contra cost – și Smart, care aduce gustare și băutură la bord, un bagaj de cală gratuit de până la 23 kg, acumulare de mile și alegerea preferențială a locului de la rândul 4 în spate.

Al treilea tip de tarif – Best – va fi oferit în prima fază doar pe toate rutele de pe teritoriul Germaniei și pe principalele piețe europene ale Germanwings: Austria, Elveția, Belgia, Rusia, Franța și Marea Britanie. Cele 90 de aeronave Germanwings vor asigura transportul unui număr de până la 20 de milioane de pasageri pe teritoriul Europei.

Leave a Reply