Features

Expoziția Femei în Aviație, 8 martie, București

alt

Pe data de 8 martie expoziția fotografică “Women in Aviation” va sosi la București. Rolul expoziției este de a sublini importanța femeilor în aviația internațională.

Lansată pe 30 ianuarie 2013 în Dubai, expoziția fotografică “Women in Aviation” va face un turneu mondial în următorii 2 ani și va “ateriza” la Frankfurt, București (8 martie), Moscova, Vilnius și alte aeroporturi. Expoziția poartă semnătura Women in Aviation – International, o organizație non-profit cu peste 8000 de membri dedicată educației, îndrumării și școlarizării în scopul creării oportunităților pentru femei care aspiră la cariere în industria aviației.

alt
Pe 8 martie, în incinta Aeroportului Internațional Henri Coandă (OTP) cei interesați vor putea admira fotografii cu figuri feminine celebre din industrie și informațiile adiacente. Totodată, expoziția arată și progresul uimitor al industriei de profil în ultimul secol, oferind informații interesante despre evoluția aeronavelor și aeroporturilor. Până pe 28 februarie expoziția Women in Aviation staționează pe Aeroportul Internațional din Frankfurt (FRA), Terminalul 2, după care pe 8 martie sosește în Capitală. În țara noastră expoziția este organizată în colaborare cu Compania Națională Aeroporturi București (CNAB). .

Mai multe informații despre expoziție găsiți pe pagina de Facebook.

Leave a Reply