Industry

Comunicat Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti – 25 ianuarie, ora 13:00

alt

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti (AIHCB) şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu (AIBB AV), traficul aerian se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, cu vânt puternic şi rafale care ating şi depăşesc 75 km/h şi care transportă zăpada la sol.

UPDATE ora 13:30 / Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, până la ora 13.00 au fost anulate cursele Lufthansa 1656/1657 şi 1650/1651 Munchen – Bucureşti – Munchen, 1422/1423 Frankfurt – Bucureşti – Frankfurt, cursa Alitalia 494/495 Roma – Bucureşti – Roma şi cursa Austrian Airlines 783/784 Viena – Bucureşti – Viena.

Unele zboruri înregistrează întârzieri de circa 30 – 40 de minute la decolarea de pe Aeroportul Henri Coandă, întârzieri determinate de necesitatea degivrării aeronavelor. Pe ambele aeroporturi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene. Pistele, platformele şi căile de rulare ale AIHCB şi AIBB AV sunt deschise şi operaţionale. Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru menţinerea suprafeţei de mişcare în condiţii optime, pentru desfăşurarea în siguranţă a operaţiunilor aeriene.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti pot fi găsite pe pagina de web www.bucharestairports.ro/otp. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti recomandă pasagerilor să îşi ia măsurile necesare pentru a se prezenta în timp la aeroport. Click aici pentru un album cu utilajele de deszapaezire utilizate pe aeroportul AIHCB (OTP).

Leave a Reply