Industry

Cardul de credit WIZZ Bancpost a fost lansat

alt

Wizz Air şi Bancpost au lansat noul card de credit WIZZ Bancpost şi programul de loialitate asociat „SHOP&Travel”. Cardul de credit MasterCard World emis de Bancpost este un proiect  menit să atragă un număr şi mai mare de clienţi români printr-un program de loialitate atractiv.

Cardul WIZZ Bancpost a fost prezentat presei într-o conferinţă la peste 10.000 de metri altitudine, într-un zbor pe ruta Bucureşti-Roma la care Aeronews.ro a participat. WIZZ Bancpost este un card de credit MasterCard World emis de Bancpost care se adresează persoanelor fizice cu vârsta cuprinsă între 23-65 ani şi venituri nete de minim 500 Lei. Cardul este uşor de utilizat şi oferă deţinătorului său o experienţă de cumpărături şi călătorii îmbunătăţită prin beneficii multiple. Programul SHOP & Travel recompensează deţinătorul cardului cu puncte de loialitate care pot fi folosite pentru a achiziţiona bilete de avion şi servicii Wizz Air. Acest program oferă cel mai înalt nivel de recompensare (până la 4% din valoarea de achiziţie) dintre programele de loialitate ale cardurilor de credit comparabile din România. Mai mult, deţinătorul cardului primeşte un cadou de 2.500 de puncte BONUS, în fiecare an, după prima achiziţie pe care o face pe wizzair.com.

Toţi deţinătorii de carduri primesc acces gratuit la WIZZ Discount Club, prin care beneficiază de o reducere garantată de 45 lei pe fiecare segment de zbor. Mai mult, cardul le oferă acces gratuit şi nelimitat la MasterCard Business Lounge în Aeroportul Henri Coandă (Otopeni) din Bucureşti. Deţinătorii de card WIZZ Bancpost se pot bucura, de asemenea, de o reducere de până la 25% la cumpărături la comercianţii parteneri prin programul MasterCard® Elite, precum şi de principalele beneficii ale cardurilor de credit Bancpost: rate fără dobândă în peste 2.000 de magazine, până la 55 de zile perioadă de graţie, comision 0% la emitere şi la orice plată cu cardul, precum şi alerte gratuite prin SMS pentru orice tranzacţie mai mare de 100 Lei.

Pentru informatii suplimentare accesati www.wizzbancpost.ro sau sunati la Infoline WIZZ Bancpost, 021.308.45.57. Mai multe fotografii de la lansarea din Roma, pe pagina Aeronews de Facebook.

alt

„Suntem încântaţi de extinderea portofoliului nostru cu acest nou card de credit co-branded cu Wizz Air. Ştim că românilor le place să călătorească, atât pentru petrecerea timpului liber, cât şi pentru afaceri, şi totodată caută în mod activ soluţii pentru cumpărături inteligente”, a declarat George Georgakopoulos, Vicepreşedinte Executiv Credite Persoane Fizice, Bancpost. „Indiferent dacă românii cumpără bilete de călătorie pentru ei înşişi ori pentru cei dragi sau dacă cheltuiesc bani pe cumpărăturile zilnice, ei îşi doresc un serviciu care să îi ajute să se bucure cât mai mult de cele două pasiuni: călătoriile şi cumpărăturile. De aceea, astăzi lansăm cardul de credit WIZZ Bancpost şi programul său de loialitate „SHOP&Travel”. Acest card reprezintă instrumentul perfect pentru noi toţi de a călători mai des şi mai ieftin, întrucât punctele acumulate pe cardul de credit pot fi convertite uşor în echivalentul în Lei în conturile WIZZ ale clienţilor”, a adăugat George Georgakopoulos.

Miklos Takacs, Head of Revenue Development, Wizz Air, a afirmat: „Prin lansarea acestui nou card de credit împreună cu Bancpost, dorim să ne răsplătim clienţii români, oferindu-le noi posibilităţi de a descoperi cele aproape 100 de destinaţii Wizz Air din Europa şi nu numai. Toţi deţinătorii cardului WIZZ Bancpost vor deveni automat membri Wizz Discount pentru a se putea bucura de reduceri semnificative la fiecare călătorie. Mai mult decât atât, fiecare achiziţie făcută oriunde cu cardul WIZZ Bancpost vă va recompensa cu puncte care vă aduc mai aproape de vacanţa sau escapada de weekend plănuită atunci când le folosiţi pentru a plăti rezervările de pe wizzair.com”.

„Suntem bucuroşi să contribuim cu experienţa pe care MasterCard o are în cardurile co-branded şi Premium la dezvoltarea, împreună cu Bancpost şi Wizz Air, a acestui card de credit World”, afirmă Cosmin Vladimirescu, General Manager Romania & Moldova, MasterCard. „Prin utilizarea acestui card, pasagerii beneficiază de acces gratuit la business lounge-ul MasterCard, deschis de curând în cadrul Aeroportului Otopeni din Bucureşti. Acolo, cei care călătoresc se pot relaxa înainte de decolare, într-un spaţiu confortabil şi exclusivist. Mai mult decât atât, în ţară, deţinătorii noului card de credit WIZZ Bancpost au oportunitatea să descopere reduceri speciale, promoţii şi cadouri la comercianţii MasterCard® Elite, toate alese să deservească un stil de viaţă premium, elegant”.

alt

alt

alt

Leave a Reply