Industry

Austrian anunță serviciul yourUpdate

alt

Începând de astăzi, 5 decembrie, serviciul yourUpdate va fi disponibil gratuit pasagerilor Austrian Airlines, companie care face parte din Grupul Lufthansa și este membru Star Alliance.

În cazul în care un zbor Austrian este întârziat 30 de minute sau mai mult, respectiv în cazul în care un zbor este anulat (spre exemplu, din cauza vremii nefavorabile), pasagerii vor primi automat un SMS sau un email prin care li se comunică status-ul zborului. Emailul va conține și datele de contact pentru schimbarea rezervării fără a fi nevoia unei înregistrări suplimentare. Pentru ca pasagerii să poată fi contactați rapid, aceștia trebuie să-și lase numărul de mobil sau adresa de email când își rezervă biletul.

Începând din 5 decembrie, toți membrii programului de fidelitate Miles & More care s-au înregistrat deja online vor primi automat notificări prin SMS sau email. De asemenea, pe aeroportul internațional din Viena yourUpdate va notifica automat pasagerii și atunci când poarta de îmbarcare se schimbă. Austrian Airlines, cea mai mare companie aeriană din Austria, oferă zboruri către 130 de destinații globale, 41 dintre acestea aflându-se în Europa Centrală și de Est.

alt

Leave a Reply