Industry

SWISS intră în spiritul Crăciunului

alt

De la prăjiturele tradiționale de Crăciun (proaspăt gătite pe zborurile lung-curier) și până la meniuri speciale, SWISS își invită pasagerii să intre în atmosfera magică a Sărbătorilor de iarnă.

Începând din 4 decembrie SWISS servește clementine ca gustare de după-amiază pe zborurile europene, alături de prăjiturele tradiționale elvețiene de Crăciun și cafea. Pe 6 decembrie, de ziua Sfântului Nicolae, pasagerii Business Class de pe anumite rute europene sunt tratați cu vin fiert. Mai mult, iarna 2013 marchează o premieră pentru SWISS. Pe rutele lung-curier, pasagerii First și Business Class pot savura prăjituri de Crăciun gătite chiar la bordul avionului, acestea fiindu-le oferite de îndată ce sunt scoase din cuptor. Din meniu nu lipsesc somonul, pieptul de curcan și deserturi de sezon.

La sfârșitul zborului pe rute lung-curier, pasagerii clasei Business vor primi prăjituri atent selecționate, în timp ce oaspeții First se vor delecta cu praline și trufe de la renumitul producător Sprungli. Nici faimoasa ciocolată elvețiană nu a fost uitată, urmând să fie învelită în ambalaje aurite și distribuită în clasa Economy pe toate zborurile scurt și mediu curier. Totodată, în seara de Anul Nou toți pasagerii SWISS, indiferent de clasa în care călătoresc, vor primi un pahar de șampanie. Spiritul Crăciunului aterizează și în lounge-urile SWISS, care vor primi decorațiuni tradiționale, prăjituri de Crăciun elvețiene și figurine “Grittibänz” din turtă dulce.

alt

Leave a Reply