Industry

Air France: Noutăți La Premiere

alt

Începând din aprilie pasagerii Air France La Premiere (First Class) au la dispoziție noi produse și servicii exclusive menite a spori confortul pe zborurile lung-curier.

În ceea ce privește oferta culinară, pasagerii La Premiere se bucură, în aprilie și mai, de preparatele spectaculoase ale chef-ului Jacques Le Divellec. Servair Culinary Studio, condus de renumitul Joel Robuchon alături de Guy Martin și Jacques Divellec, la oferă pasagerilor La Premiere un aperitiv și două feluri principale exclusive. Tot de la 1 aprilie călătorii ce aleg First Class-ul Air France se bucură de un fel cald pentru a doua masă servită pe zborurile lung-curier ce durează între 6 ore 30 minute și 8 ore și 30 de minute. Nu în ultimul rând, la micul dejun pasagerii La Premiere au la dispoziție dulcețuri delicioase din regiunea Vaucluse, produse de La Roumaniere.

Între aprilie și septembrie 2013 Air France va echipa treptat toate locurile din clasa La Premiere cu noile căști Bose QuietComfort 3, care garantează o calitate superioară a sunetului și izolează mai eficient zgomotele din jur. Totodată, pasagerii La Premiere au la dispoziție noi kit-uri și o gamă exclusivă de produse cosmetice de la Biologique Recherche Institute, produse ce pot fi găsite și în lounge-ul La Premiere din aeroportul Paris Charles de Gaulle. Din 2014 Air France va upgrada cabinele First Class regăsite pe Boeing-urile 777. În vara acestui an, clasa La Premiere (First) este disponibilă pe aproape 40% din flota lung-curier, ce numără aproximativ 100 de aeronave, și poate fi experimentată către 25 de destinații (pe toate sau doar pe unele zboruri):

America de Sud: Sao Paulo;
America de Nord: Atlanta, Boston, Houston, Los Angeles, New York, Washington;
Asia: Beijing, Hong Kong, Kuala Lumpur, Seoul, Shanghai, Singapore, Tokyo;
Orientul Mijlociu și Africa: Abidjan, Abuja, Beirut, Douala, Dubai, Johannesburg, Libreville, Luanda, Malabo, Port Harcourt, Yaounde.

http://www.youtube.com/watch?v=SSgo80qWdQs

Leave a Reply