Features

AF, cel mai bun social media din Europa

alt

Daca mai aveati vreo indoiala in acest sens, aflati ca Air France ofera cele mai bune servicii social media din Europa. Premiul a fost acordat companiei franceze de un juriu independent.

Distinctia recunoaste meritele angajatilor Air France in social media, angajati care raspund solicitarilor primite la @airfrance, @airfranceFr si pe pagina de Facebook in mai putin de o ora. Si asta 24/7. La centrele dedicate din Montreuil, Wembley, Guangzhou, Santiago de Chile si Sydney centres, Air France le raspunde clientilor 7 zile din 7 in 9 limbi: franceza, engleza, italiana, spaniola, portugheza, coreeana, japoneza, chineza (mandarina si cantoneza).

Prestigiosul premiu primit de Air France se acorda in fiecare an si recunoaste cele mai talentate companii din segmentul european al relatiilor cu clientii si call centre. Centrul ESSC Air France din Wembley (UK) s-a clasat pe primul loc, desi concurenta a fost formata din aproximativ 80 de servicii de relatii cu clientii. Referindu-se la performanta Air France, juriul a afirmat: “Calatoritul este o experienta emotionala, iar Air France chiar intelege acest lucru si face tot posibilul ca experienta pasagerilor sai in social media sa fie una pozitiva.”

Noi credem ca Air France si KLM nu au doar cel mai bun social media din Europa, ci si printre cele mai bune servicii de acest gen din lume.

Leave a Reply