Industry

Din 1 iulie, Internet gratuit si nelimitat in aeroporturile pariziene

alt

Incepand din 1 iulie, Aeroports de Paris isi va trece in cont o premiera in randul hub-urilor europene oferind acces Wi-Fi gratuit si nelimitat la Internet in aeroporturile Paris CDG si Orly.

Conectarea la Internet in aeroporturile pariziene se va face, din 1 iulie, cat se poate de simplu. Nu va fi nevoie de descarcarea unui soft anume sau de obtinerea unei parole. Utilizatorii vor trebui doar sa completeze un scurt formular, dupa care vor putea naviga pe Net gratuit si nelimitat, conexiunea facandu-se automat. Aeroports de Paris le propune calatorilor 3 pachete de acces Wi-Fi la Internet:

pachetul clasic, gratuit, de 512 Kbps. Ideal pentru verificarea email-ului si pentru a ramane in legatura cu familia, amicii sau colegii;

pachetul de 4 Mbps, de 8 ori mai rapid, de asemenea gratuit. Conectarea se va face prin codurile de acces ale abonamentelor de telefonie mobila ce ofera Wi-Fi;

pachetul de 10 Mbps. Contra cost: 14,9 EUR pentru 24 de ore.Chiar daca numeroase aeroporturi europene ofera acces Wi-Fi gratuit la Internet, caracterul nelimitat este cel care scoate in evidenta oferta Aeroports de Paris. Prin aceasta oferta, ADP vizeaza, in principal, pasagerii straini, ale caror facturi de roaming pot fi astronomice din cauza utilizarii frecvente a Internet-ului in deplasarile lor.

Leave a Reply