Industry

A 5-a baza Wizz Air in Romania

By 21-07-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, invită craiovenii să se alăture inaugurării celei de-a 5-a baze Wizz Air în România.

Miercuri, 23 iulie, începând cu ora 18:00, oltenii sunt invitaţi în Piaţa Prefecturii să scrie cel mai mare mesaj de bun-venit din regiune. Primele 1.000 de persoane care vin cu un accesoriu roz vor fi premiate cu vouchere valorice Wizz Air. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de un DJ local. 

”Suntem foarte fericiţi să fim aici, în Craiova, şi să sărbătorim deschiderea celei de-a 5-a baze Wizz Air în România. Vino alături de noi miercuri să te distrezi în Piaţa Prefecturii. Nu uita să aduci ceva roz şi dacă te afli printre primele 1.000 de persoane care sărbătoresc alături de noi, vei câştiga automat un voucher valoric Wizz Air, care se poate utiliza pe toate rutele Wizz Air din Craiova. Aşteptăm cu nerăbdare să-i vedem pe craioveni, dar şi pe cei din toată regiunea Olteniei la bordul aeronavelor noastre”, a declarat Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air.

VIDEO: Ghiduri de calatorie de la Wizz Air.
Interviu cu Ambasadoarele WIZZ din Romania.

Leave a Reply