Features

World Airline Awards 2014: Turkish Airlines

By 21-07-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Intre 14-16 iulie Aeronews a fost prezent la Farnborough Airshow 2014, ocazie cu care am asistat si la ceremonia de decernare a premiilor World Airline Awards acordate de Skytrax.

Inainte de inceperea ceremoniei am schimbat cateva cuvinte cu Temel Kotil, CEO-ul si Presedintele Turkish Airlines, care era increzator ca TK va primi “cateva premii”. Lucru care s-a si intamplat. Turkish Airlines a fost desemnata “Cea mai buna companie aeriana din Europa” pentru al 4-lea an consecutiv si “Cea mai buna din sudul Europei”, primind si premiile “Cel mai bun catering la bord in Business Class”, respectiv “Cel mai bun dining in Business Class Lounge”.

Premiile vin sa confirme evolutia Turkish Airlines si popularitatea de care se bucura in randul pasagerilor. De la inceputul lui 2014 si pana acum, numarul acestora a crescut cu 16,8%. In 2007, Turkish Airlines a primit 4 stele Skytrax, pentru ca in 2008 sa adere la Star Alliance. Tot in 2008, la World Airline Awards, Turkish Airlines a fost desemnata “Cea mai buna companie aeriana din sudul Europei”. TK a primit acelasi titlu si in 2010, cand a fost premiata si pentru “Cel mai bun catering in Economy Class”.

La World Airline Awards 2011, Turkish Airlines a primit 3 distinctii: “Cea mai buna companie aeriana din Europa”, “Cele mai bune scaune la Premium Economy” pentru Comfort Class si “Cea mai buna companie aeriana din sudul Europei”. In 2012, seria premiilor a continuat cu “Cea mai buna companie aeriana din Europa” pentru al doilea an consecutiv. Nu au lipsit distinctiile “Cea mai buna companie aeriana din sudul Europei” si “Cele mai bune scaune la Premium Economy”.

In 2013, Turkish Airlines a fost desemnata “Cea mai buna companie aeriana din Europa” pentru al treilea an consecutiv, “Cea mai buna companie aeriana din sudul Europei” pentru al 5-lea an consecutiv si a primit premiul pentru “Cel mai bun catering la Business Class”. Ceilalti castigatori ai World Airline Awards 2014 si fotografiile facute de Aeronews la ceremonie.

alt

Leave a Reply