Features

FEATURE: Anunturi haioase facute de piloti si însotitorii de bord :))

By 22-03-2014 September 8th, 2014 No Comments
alt

Cei care zboară des cu avionul știu că anunțurile făcute de însoțitorii de bord sau piloți sunt standard. În unele cazuri insa, aceste mesaje vin cu o doză de umor. Nu știm cât de reale sunt, dar vă prezentăm 15 anunțuri haioase. Enjoy!

1. Pentru prinderea centurii de siguranță introduceți partea metalică în spațiul dedicat și trageți. Funcționează ca oricare altă centură de siguranță. Dacă nu știți să vă descurcați cu una, nu ar trebui să fiți nesupravegheat în public!

2. La ieșirea din avion asigurați-vă că aveți toate lucrurile personale asupra dvs. Tot ce lăsați în urmă va fi împărțit în mod egal între însoțitorii de zbor. Vă rugăm nu abandonați copii sau neveste / soți.

3. S-ar putea să existe 50 de moduri în care vă părăsiți iubitul / iubita, dar există doar 4 ieșiri din acest avion.

4. Avionul a aterizat și se îndreaptă spre poartă: “Vă rugăm să rămâneți așezați până comandantul Cangur ne duce, țopăind, la terminal.”

5. Vă mulțumim că ați zburat cu Delta Business Express! Sperăm că v-a plăcut experiența la fel de mult pe cât ne-a plăcut nouă să vă avem oaspeți.

6. După aterizarea avionului și rularea spre terminal o voce se aude, tare, în intercom: “Hoooo, uriașule, hoooo!”

7. În cazul unei depresurizări, măștile de oxigen vor coborî automat din plafon. Opriți-vă din țipat, apucați masca și puneți-vi-o pe față. Dacă sunteți însoțiti de un copil, puneți-vă mai întâi dvs. masca înainte de a-l ajuta pe el. Dacă aveți mai mulți copii, atunci alegeți-vă favoritul!

8. Mulțumim ca ati zburat cu noi și nu uitați: nimeni nu vă iubește (banii) mai mult decât Arrow Airlines!

9. Doamnelor și domnilor, vă rugăm să rămâneți așezați până când comandantul Braveheart și echipajul lui minunat vor aduce avionul în derapaj, cu anvelopele scârțâind, la poartă. De îndată ce fumul de la pneuri s-a risipit și alarmele au încetat să mai sune, vom deschide ușile și vă puteți continua drumul, printre resturile avionului, până la terminal.

10. Șezutul scaunului poate fi folosit pentru a pluti. În cazul unei amerizări, vă rugăm vâsliți până la țărm. Vă oferim cu drag pernele respective ca amintire.

11. Un pasager, după zgomote puternice și zgâlțâituri simțite la aterizare: “Am aterizat sau am fost doborâți?”

12. În cazul unei depresurizări, măștile de oxigen vor coborî automat din plafon. Vă rugăm să vi le puneți pe față înainte de a-i ajuta pe copii sau alți adulți care se poartă ca niște copii.

13. Pilotul, în timpul mesajului de bun-venit la bord: “Ne mândrim cu unii dintre cei mai buni însoțitori de zbor din industrie. Din păcate, nici unul nu este pe zborul de astăzi!”

14. După un approach deloc lin, cauzat de rafale puternice de vânt: “Doamnelor și domnilor, vă rugăm să rămâneți așezați, cu centurile prinse, până când comandantul duce la terminal ceea ce a mai rămas din avion!”

15. Ultimul care coboară din avion trebuie să-l curețe!

Click aici pentru dialoguri amuzante intre piloti si turnul de control New York JFK.

alt

Leave a Reply