Industry

Zboruri directe Iasi – Paris la orizont

alt

Paris s-ar putea numara printre urmatoarele destinatii directe de la Aeroportul International Iasi, au afirmat oficialii aeroportului cu ocazia prezentarii rezultatelor participarii la conferinta World Routes 2014 din Marsilia.

Aeroportul International Iasi s-a prezentat la targul de rute de la Marsilia din perioada 6-8 aprilie, cel mai important eveniment de acest gen din lume. Strategia a fost bine definita, s-au ales din timp companiile aeriene, dupa o analiza atenta a portofoliului de rute a fiecareia dintre companii si a evolutiei logice a acestor portofolii, catre Iasi. A fost un maraton cu adevarat solicitant, intrucat s-au purtat discutii cu 19 companii aeriene (Volotea, Germanwings, Turkish Airlines, Etihad Regional, Air Berlin, Wizz Air, Pegasus Airlines, Transavia, Iberia Airlines, Germania, Air Dolomiti, Euro Lot, Austrian Airlines, Meridiana Fly, Vueling, Fly Be, Blue Air, Lufthansa, Ryanair) si cu 5 aeroporturi (Munich Airport, Amsterdam Airport Schipol, Frankfurt Airport, Aena Airport Spain, Brussels Airport Zaventem), capete de linie externa de interes pentru Iasi. Abordarea a cuprins ambele modele de business si anume companii de linie si companii low-cost.
 
„Rezultatele unui astfel de congres pot aparea pe termen mediu si lung, cele pe termen scurt fiind reusite exceptionale. Toate aceste companii, dupa cum bine stiti, au planurile de dezvoltare si alocarea flotei facute pe minim 2 ani de zile. De aceea folosim din plin aceasta perioada, pentru a  reusi sa contractam viitoare rute, indiferent de orizontul de asteptare. Sunt unele destinatii unde exista premise favorabile sa fie operate mai repede, aici suntem insistenti peste masura pentru a nu pierde aceasta sansa. Printre acestea este si Paris. Toate aceste lucruri reusite, trecute, prezente si viitoare, au la baza date si cifre de necontestat, care reflecta fara echivoc o evolutie puternic ascendenta a aeroportului iesean pe toate palierele. Aceste date sunt rezultatul unei noi gandiri, orientate exclusiv spre afacere, spre comunicare, spre promovare, spre dezvoltare sanatoasa, spre conectarea in mod corect a orasului, judetului si regiunii de acele centre ce aduc plus valoare si folos comunitatii noastre.” a declarat Marius Bodea, Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Iași.

Leave a Reply