Industry

Wizz Air va zbura la Tel Aviv din 15 iunie

By 08-04-2013 September 8th, 2014 No Comments
alt

După anunțarea rutei București-Dubai, despre care v-am spus aici, Wizz Air comunică o nouă destinație: Tel Aviv, Israel. Primul zbor va avea loc pe 15 iunie.

Ruta va fi operată inițial de 3 ori pe săptămână – marți, joi și sâmbătă – decolarea din București fiind prevăzută la 06:10. Zborurile Wizz Air spre Tel Aviv sunt deja disponibile la vânzare şi pot fi rezervate pe wizzair.com cu tarife pornind de la 163 RON, preț cu toate taxele incluse valabil pentru un singur zbor. După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de afaceri din Israel. Cu peste 2,5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost clasat anul trecut al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa.

Reţeaua Wizz Air din România constă în prezent din 62 de rute. Referindu-se la noua destinație – Tel Aviv – Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air, a declarat: “Sunt foarte încântat să anunţ această rută nouă din Bucureşti spre Tel Aviv. Această veste este una importantă pentru turiştii care vin în România dar şi pentru românii şi europenii aflaţi în căutarea unei vacanţe într-una dintre cele mai populare destinaţii din Orientul Mijlociu folosind tarifele accesibile Wizz Air.”

Leave a Reply