Industry

Wizz Air va zbura la Perugia și Girona

alt

Wizz Air a anunțat lansarea zborurilor din București spre Perugia (Italia) și spre Girona (Spania), destinație aflată la circa o oră depărtare de Barcelona.

Zborurile spre Girona vor începe pe 4 iunie și cele către Perugia, pe 5 iunie. Biletele către ambele destinații pot fi cumpărate deja din 7 martie 2013 pe wizzair.com, prețurile plecând de la 93 lei. Inițial, cele două noi destinații Wizz Air vor fi deservite de două ori săptămânal. Din Bucureşti Wizz Air oferă în prezent 13 rute spre Italia şi 6 rute spre Spania. Cu ocazia conferinței de presă din București, Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager Wizz Air, a declarat: “Fiind compania aeriană preferată în România, suntem încântaţi să putem oferi şi mai multe oportunităţi pasagerilor noştri români şi vizitatorilor acestora”.

București-Girona / din 4 iunie / miercuri, duminică / 11:40, de la 93 RON
București-Perugia / din 5 iunie / marți, sâmbătă / 11:40, de la 113 RON 

alt

“Ne aşteptăm ca traficul pentru cele două noi rute spre Girona şi Perugia să fie de aproximativ 60.000 de pasageri în primul an, susţinând în continuare mai multe locuri de muncă în zona aeroporturilor deservite. Fie că doriţi o călătorie pe plajele însorite din Catalonia sau un city-break în Perugia, oraşul artei, Wizz Air vă oferă tarife scăzute. Pasagerii pot opta pentru varianta accesibilă, achiziţionând exclusiv serviciul de călătorie sau pot alege dintr-o gamă variată de servicii adiţionale de confort, pe care să le adauge rezervării pentru ca experienţa de călătorie să fie cu adevărat cea dorită”, a completat Daniel de Carvalho.

În România Wizz Air operează de pe / către 6 aeroporturi, are 4 baze și 11 aeronave dedicate cu care zboară din țara noastră spre 65 de destinații internaționale. În acest an Wizz Air își va mări flota cu încă 6 Airbus-uri, costurile pentru cumpărarea acestora fiind de 500 de milioane de dolari. Astfel, flota companiei va crește de la 39 avioane în 2012 la 45 în 2013. În medie, avioanele Wizz Air sunt utilizate 13 ore/zi. Dacă anul trecut Wizz Air a transportat 12,5 milioane de pasageri, în 2013 compania și-a propus atingerea cifrei de 13,5 milioane. Ca rute, Wizz Air va adăuga încă 50 până la finele anului, ajungând astfel la 300. Tot în 2013 numărul angajaților Wizz Air va crește cu 200, până la 1700.

Leave a Reply