Industry

Wizz Air va deschide o bază la Craiova

alt

Wizz Air a anunţat a 19-a bază, care va deschisă la Craiova în iulie 2014. Noua aeronavă Airbus A320 alocată acestei baze va fi livrată în Craiova pe data de 23 iulie 2014. 

Noua aeronavă va susţine operarea a 6 noi rute din Craiova şi creşterea capacităţii în primele 12 luni la 260.000 de locuri. Wizz Air consideră că această creştere va stimula şi piaţa locală a locurilor de muncă în aviaţie şi în turism, întrucât consumatorii vor avea acces la un număr mai mare de zboruri low cost. Totodată, Wizz Air a anunţat creşterea frecvenţelor pe zborurile deja existente spre Milano Bergamo şi Londra Luton şi lansarea a 4 noi rute spre Barcelona, Bologna, Dortmund şi Roma Ciampino, ce vor deveni operaţionale începând cu 23 iulie 2014. Zborurile spre rutele noi din Craiova pot fi deja rezervate pe wizzair.com, la tarife pornind de la 99 RON (un singur zbor, cu toate taxele incluse).

“Angajamentul Wizz Air pentru piaţa din România este astăzi subliniat de cea mai recentă investiţie din Oltenia. Am lansat primul zbor din Craiova în mai 2013, iar astăzi sunt fericit să anunţ o nouă bază cu o aeronavă ce va fi alocată începând cu luna iulie a anului viitor. Suntem încântaţi că românii se arată entuziaști în faţa tarifelor noastre accesibile şi că pasagerii din Oltenia au descoperit deja tarifele noastre spre Londra Luton şi Milano Bergamo. Astăzi anunţăm 4 noi rute spre Italia, Germania şi Spania şi sperăm ca şi acestea să devină populare în randul consumatorilor noştri şi să stimuleze crearea de locuri de muncă în aviaţie şi turism. Aşteptăm cu nerăbdare să aducem şi mai multe tarife accesibile în România”, a declarat  György Abrán, Chief Commercial Officer la Wizz Air.

alt

Leave a Reply