Industry

Lufthansa, premiu pentru First Class Lounge

alt

Lounge-ul First Class Lufthansa din Munchen a primit mult râvnitul premiu International Five Star Diamond din partea American Academy of Hospitality Sciences (AAHS).

“Lounge-ul din Munchen se numără, în prezent, printre cele mai bune lounge-uri First Class din lume”, au declarat membrii juriului. Lounge-ul din Munchen este al treilea lounge First Class Lufthansa care primește această distincție, după cele din Frankfurt și New York. AAHS este singura organizație care acordă premii de excelență la nivel mondial în segmentul turismului de lux, în timp ce premiul International Five Star Diamond este singura distincție ce recunoaște serviciile de elită în întreaga lume.

Lounge-ul First Class LH din Munchen este singurul lounge Lufthansa care poate fi accesat pe două niveluri. Asta înseamnă că el poate fi folosit de pasagerii care decolează, cei care aterizează, dar și de cei aflați în tranzit. În plus, călătoria lor devine mai ușoară grație serviciului integrat de control pașapoarte. Lufthansa oferă pasagerilor HON și First Class și serviciul de limuzină pentru a-i duce la aeronavă. Lounge-ul oferă spații separate pentru relaxare și lucru, o zonă destinată fumătorilor și băi spațioase, respectiv un  restaurant “a la carte”.

În lunile care vin și în următorii ani, Lufthansa va investi peste 3 miliarde de euro în serviciile acordate clienților. Accentul va cădea pe deschiderea de noi lounge-uri cum ar fi cel din satelitul Terminalului 2, aeroportul Munchen. Alte proiecte: instalarea noilor clase First și Business la bordul aeronavelor, introducerea clasei Premium Economy pe toate zborurile lung-curier (din primăvara 2014) și integrarea FlyNet, conectivitate în zbor wireless de mare viteză.

alt

alt

Leave a Reply