Industry

Wizz Air angajeaza comandanti si copiloti

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, are disponibile locuri pentru comandanți și pentru copiloți cu sau fără experiență pe Airbus A320.

Compania Wizz Air este recunoscută pentru aeronavele noi și pentru însoțitorii de bord bine pregătiţi și prietenoşi. Cu toate acestea, siguranța și confortul unui zbor depind de încă un factor important: calitatea pregătirii și aptitudinile piloților. Piloții sunt una dintre principalele resurse ale unei companii aeriene, iar cei de la Wizz Air ies în evidență. Cu siguranta o cunoasteti pe Andreea Lițescu, prima femeie comandant de bază din România și din rețeaua Wizz Air, care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Aici puteti citi un alt interviu cu Andreea, pe langa cel de mai sus realizat de Aeronews.

IMG_2809

Acum, Wizz Air oferă oportunități piloților și celor care doresc să devină piloți. Compania are disponibile locuri pentru comandanți și pentru copiloți cu sau fără experiență pe aeronavele Airbus A320. Piloții locali au un program flexibil și vor beneficia de soluții convenabile pentru transfer, astfel că vor avea un echilibru între timpul petrecut la locul de muncă și timpul liber. Toți piloții Wizz Air intră într-un program amplu și recunoscut de pregătire în industrie și vor avea oportunități de a avansa în carieră mai rapid decât media pieței.

Comandanţii vor fi promovaţi ca şi comandanţi-instructori de linie, TRI, TRE şi Instructori de Standardizare, în timp ce copiloţii vor participa la sesiunile pentru certificare Airbus A320 (Type R) şi vor combina timpul petrecut în birou, care le va dezvolta abilitățile de management, cu un program de inițiere în cadrul companiei, QFS (Calitatea și Siguranța Zborului) și CRM (colaborarea cu echipajul – Crew Resource Management). Ești interesat? Află detaliile complete aici.

december-2015-traffic-statistics-wizz-air-grows-passenger-numbers-by-22-5897-MNZsrzFGDBzH0UOgRB8L2urHl

În condițiile în care economia globală se confruntă cu provocări constante, piloții care se vor alătura echipei Wizz Air vor avea ocazia sa lucreze într-o companie stabilă financiar și cu o dezvoltare rapidă. O altă oportunitate extraordinară pe care Wizz Air o oferă comandanţilor care pilotează avioane turboprop, precum şi copiloţilor foarte experimentaţi, o reprezintă Cursul Rapid de Pregătire Comandanţi, cu obiectivul de a oferi şansa celor care aplică să-şi demonstreze aptitudinile şi să devină comandanţi după 6 luni de training.

Wizz Air se gândește și la viitor și vrea sa le ofere celor care visează să devină piloți șansa de a-si transforma visul în realitate. De aceea, compania a lansat, în parteneriat cu CEFA și CTC, un Program de Cadeți pentru toți cei eligibili să devină piloți. Află mai multe detalii aici si aici. Acceptă provocarea și alătură-te echipei Wizz Air!

IMG_2808

Leave a Reply