Industry

Wizz Air a deschis a 5-a baza in Romania

alt

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a sărbătorit deschiderea celei mai noi baze din România, la Craiova. Este a 5-a baza Wizz din tara noastra.

Iniţial, compania aeriană va aloca un Airbus A320 bazei din Craiova care va opera 4 noi rute, către Barcelona, Bologna, Dortmund şi Roma Ciampino începând cu 23 iulie. Wizz Air nu numai că adaugă noi zboruri din Craiova dar creşte de asemenea şi frecvenţa serviciilor deja existente către Londra Luton şi Milan Bergamo. Wizz Air oferă acum de la noua bază din România 6 rute către 4 ţări diferite. Extinderea companiei în România poate stimula piaţa locală a forţei de muncă în aviaţie şi sectorul turistic, mai mulţi turişti având acum posibilitatea de a călători în judeţul Dolj beneficiind de serviciile sale accesibile. 


alt

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Wizz Air, a declarat: “Inaugurarea celei de-a 5-a baze în România şi a celei de-a 18–a baze la nivel global reprezintă cu adevărat o veste foarte bună. Această deschidere reprezintă o etapă extrem de importantă pentru prezenţa companiei în judeţul Dolj şi arată angajamentul nostru de a oferi consumatorilor români şi vizitatorilor tarife accesibile de la doar 69 RON, alături de o experienţă excelentă de călătorie. Noul nostru Airbus A320 va începe operarea comercială de mâine şi va spori oportunităţile de călătorie pe piaţa românească. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem cât mai mulţi pasageri satisfăcuţi şi un parteneriat fructuos cu Aeroportul Craiova.”

alt

alt

Leave a Reply