Special Offers

Wizz Air: 20% reducere pe 14 și 15 noiembrie

alt

Pe 14 și 15 noiembrie Wizz Air oferă o reducere de 20% din costul oricărui bilet, spre toate destinațiile, dacă biletul este rezervat cu aplicația mobilă Wizz Air.

Reducerea de 20% se aplică la toate biletele de zbor inclusiv taxe, taxe obligatorii și la costul unui bagaj mic de cabină, dar exclude taxa de administrare. Potrivit Wizz Air, nu există nici o restricție cu privire la perioada de călătorie, ceea ce înseamnă că puteți rezerva biletul acum și puteți călători când doriți. Tot ce trebuie să faceți să descărcați aplicația Wizz Air gratuită pentru mobil de pe website-ul wizzair.com/mobile și să o folosiți pentru a rezerva bilete de zbor.

Din 14 noiembrie Wizz Air a activat și funcţia de check-in pe mobil pentru Android, după ce la începutul verii a fost lansată cea pentru iPhone. Asemănătoare cu aplicaţia pentru iPhone, versiunea Android permite clienţilor să rezerve bilete de avion, să verifice în timp real orarul de zbor, să adauge servicii suplimentare şi alte funcţii utile. 

Daniel de Carvalho, Wizz Air: “Acum a devenit mai uşor ca niciodată să achiziţionaţi bilete de avion şi să vă faceţi check-in-ul. Wizz Air pune un accent mare pe serviciile oferite clienţiilor şi pe satisfacerea nevoilor acestora şi suntem încântaţi să lansăm funcţia de check-in mobil pentru aplicaţia noastră disponibilă pe Android. Am primit un feedback foarte bun de la utilizatorii aplicaţiei noastre pentru iPhone. Acum, călătoria la care aţi visat este la îndemână indiferent de locul în care veţi călători.”

Leave a Reply