Special Offers

Wizz Air: -20% la rezervarile facute pe mobil

alt

O nouă promoţie Wizz Air pentru luna ianuarie. Promoția constă într-o reducere de 20% la toate rezervările făcute prin intermediul aplicațiilor pentru smartphone-urile Apple şi Android.

Reducerea de 20% pe toate zborurile făcute în acest mod se aplică în zilele de 22 şi 23 ianuarie. Ambele aplicaţii pot fi descărcate gratuit şi conţin caracteristici utile precum statusul zborurilor în timp real, rezervările şi modificările acestora, check-in mobil şi multe altele. Reducerea se aplică tarifului de zbor, incluzând toate taxele, şi este valabilă pentru rezervările noi. Discount-ul nu se aplică tarifelor pentru serviciile opţionale (cum ar fi taxa de bagaje) şi pentru taxa de rezervare.
  
Daniel de Carvalho, purtător de cuvânt Wizz Air, a declarat: “Cine spune că sezonul vacanţelor s-a terminat? Sunt atât de multe ocazii de a transforma un weekend obişnuit într-o escapadă romantică sau o aventură. Acesta este un motiv în plus de a descărca aplicaţia noastră gratuită pentru smartphone şi a obţine o reducere la tarifele deja foarte mici. Vă lipseşte soarele? Aveţi nevoie de aerul curat de la munte? Plănuiţi o surpriză de Valentine’s Day? De ce nu rezervaţi un bilet şi exploraţi o nouă ţară? Făcând acest lucru prin intermediul aplicaţiei noastre pentru telefonul mobil până pe 23 ianuarie, la miezul nopţii, vă vom ajuta să aveţi o călătorie mult mai ieftină!”

Leave a Reply