Industry

Wi-Fly, Internet la bordul Airbus-urilor A319 si A320 Air Serbia

Pe 25 septembrie, Air Serbia a inceput o perioada-test de 7 zile pentru noul serviciu “Air Serbia Wi-Fly” oferit cu sprijinul Panasonic Avionics Corporation.

Primul tweet trimis la inaltime a aparut recent pe contul Air Serbia pe un zbor-test spre Sarajevo (JU112). Primii pasageri care au putut incerca sistemul au fost cei de pe zborul JU304 spre Bruxelles din 25 septembrie. Ei au fost asistati de insotitorii de bord Air Serbia, de un Ambasador Wi-Fly si de tehnicieni Air Serbia + Panasonic Communication Services. Pentru a vedea tweet-urile trimise in timpul zborului, cautati hashtag-urile #WiFly si #UPinTheAir. In timpul perioadei de test, pe zborurile mai lungi de o ora si 20 de minute pasagerii vor primi un voucher pentru 30 de minute sau 20 MB, acestia putand astfel sa ofere feeedback despre calitatea conexiunii.

Din 1 octombrie, Air Serbia Wi-Fly va fi introdus treptat pe Airbus-urile A319 si A320, urmand ca toate sa ofere serviciul pana la sfarsitul primului trimestru 2016. Pasagerii vor putea naviga pe net de pe smartphone-urile personale, laptopuri si tablete. Preturile Air Serbia Wi-Fly sunt urmatoarele: 4,90 EUR pentru 30 de minute / 20 MB limita de download, 8,90 EUR pentru 60 de minute / 50 MB limita si 13,90 EUR pentru intreaga durata a zborului / 90 MB limita. Foto main: Dennis HKG.

Leave a Reply